Dapatkan Website Dalam 5 Hari

Website Design & Development

Website Design & Development

Kalau anda buat bisnes, tapi masih tiada website, hanya berniaga di Instagram atau Facebook semata-mata, nanti customer tanya pula; “Ada website ke? nak tengok.” Kalau tak ada, nanti dia ingat kita berbisnes main-main pula. Kalau ada website ni, bisnes nampak gah sikit. šŸ˜ŠĀ Kami binakan website untuk anda. Website anda akan disiapkan dalam masa seawal 30 hari selepas semua material diberikan kepada kami. Semua pakej dibawah dilengkapi denganĀ  30 hari upah marketing Google Ads dan kami bantu anda Install Google Analytics Tag, Google Search Console, Facebook Pixel Ā & Staff/Owner Training secara percuma

Berikut adalah pakej-pakej website design yang kami tawarkan;

Pakej I: Corporate Business Website

Corporate WebsiteĀ bagus untuk anda explain tentang info relevan tentang bisnes anda kepada mereka yang baru nak kenal bisnes anda atau mereka yang ingin tahu lebih lanjut tentang bisnes anda.

Berapa harga upah design corporate website?

Bayaran upah bermula dari RM2800 tidak termasukĀ domain name & hosting.

Apa bagusnya pakej corporate website ni?

Banyak info boleh dikongsikan yang mana single page tadi hanya memfokuskan tentang 1 produk / servis sahaja

Untuk siapa corporate website ni?

Bagus untuk organisasi menceritakan tentang perihal bisnes mereka secara terperinci. Single page website tidak memadai. Jika anda ada pelbagai info hendak dikongsikan dengan bakal pelanggan atau pelanggan yang sedia ada, pakej ni memang sangat sesuai.

Pakej corporate website ni ambil masa berapa lama untuk dibina?

Corporate website anda akan dibina dalam masa 5 hari bekerjaĀ selepas semuaĀ materialĀ untuk bina website telah tersedia ada.Ā AmendmentĀ pula akan mengambil masa 2 hari selepas arahan amendment disahkan.

Ruangan ini hanyalah membincangkan sedikit sebanyak tentang ciri-ciriĀ corporate website. Jika anda ada sebarang pertanyaan, sila tekan butang di bawah untuk hubungi kami.

Pakej II: Website + Blog

Website beserta Blog post (artikel) ni sesuai untuk anda yang ada organisasi atau bisnes dan nak update audience dengan aktiviti-aktivi atau informasi terkini yang berkaitan dengan bisnes anda. Sesetengah bisnes menggunakan blog post atau artikel sebagaiĀ marketing platform percuma.

Berapa harga upah design website + Blog ni?

Bayaran upah bermula dari RM2800 tidak termasukĀ domain name & hosting.

Apa Bagusnya Website + Blog ni?

Lebih banyak info tentang bisnes anda, lebih banyak pengunjung ‘percuma’ ke website anda. Merendahkan kos marketing dari semasa ke semasa.

Untuk siapa Website + Blog ni?

Mudah untuk customer kenal anda dengan lebih dekat. Lebih banyak artikel relevan tentang bisnes anda, lebih ramai pengunjung masuk ke website anda. Jika artikel sangat relevan, mereka mungkin berminat jadi customer anda. Ini adalah sebuah platform ini marketing percuma. Jesteru, dari semasa ke semasa, kos marketing anda jadi lebih murah.

Ruangan ini hanyalah membincangkan sedikit sebanyak tentang ciri-ciriĀ website beserta blog. Jika anda ada sebarang pertanyaan, sila tekan butang di bawah untuk hubungi kami.

Pakej III: Online Store

Website beserta online store ni sesuai untuk anda yang ada organisasi atau bisnes dan nak jual puluhan atau ratusan produk dalam satu masa yang sama dan nak ada payment gateway sendiri. Customer boleh lawat dan beli terus secara selamat di website anda, berbeza dengan platform jualan online yang lain seperti Lazada & Shopee, anda mempunyai database pelanggan yang lebih lengkap danĀ control yang lebih jitu tentangĀ audience bisnes anda.

Di samping itu, kami juga akan masukkan 25 product (satu variasi) secara percuma.

Berapa harga upah design online store?

Bayaran upah bermula dari RM2800 tidak termasukĀ domain name & hosting.

Apa bagusnya pakej online store ni?

Jika bisnes anda menjual lebih dari 10 produk, lebih baik anda menggunakan sistem ini. Lebih jimat kos pembinaan.

Untuk siapa online store ni?

Bagus untuk bisnes yang mempunyai puluhan, ratusan atau ribuan produk. Selalunya bisnes begini tidak mempunya landing page atau sales letter untuk setiap produk kerana membina sales letter untuk setiap produk adalah suatu usaha yang memakan terlalu banyak masa (dari segi pembinaan danĀ optimisation) dan memakan kos yang tinggi (dari segi upah untuk bina dan maintenance)

Pakej online store ni ambil masa berapa lama untuk dibina?

Online store anda akan dibina dalam masa 5 hari bekerjaĀ selepas semuaĀ materialĀ untuk bina website telah tersedia ada.Ā AmendmentĀ pula akan mengambil masa 2 hari selepas arahan amendment disahkan.

Ruangan ini hanyalah membincangkan sedikit sebanyak tentang ciri-ciri online store. Jika anda ada sebarang pertanyaan, sila tekan butang di bawah untuk hubungi kami.

Add-On Percuma Dengan Setiap Pakej

Seperti yang telah dijanjikan pada perenggan pertama page ini, kami akan berikan beberapa servis penting untuk mereka yang mempunyai website. Servis-servis ini adalah servis berbayar jika anda mengikut terma dan syarat yang telah ditetapkan.

Upah Google Ads Percuma Selama Sebulan

Google Ads (dulunya Google AdWords and Google AdWords Express)Ā  ni penting untuk ‘tarik’ customer yang betul-betul nak beli produk / servis anda kerana mereka yang mencari bisnes anda. Contohnya mereka mencari syarikat towing di kawasan damansar yang sesuai dengan bajet mereka, mereka search di Google dan jumpa website anda, mereka terus call anda untuk dapatkan perkhidmatan towing. Inilah sebabnya kenapa kami beri pakej Google Ads percuma bukan Facebook Ads, kerana Google Ads lebih jitu dan tepat dari segi pemilihan pelanggan. Facebook Ads cuma beri flyer tentang bisnes anda sahaja. Ini juga bergantung pada jenis bisnes anda.

Facebook Pixel

Piksel Facebook ialah alat analisis yang membolehkan anda mengukur keberkesanan pengiklanan anda dengan memahami tindakan yang diambil oleh orang pada website anda. Anda boleh menggunakan data piksel untuk:

  • Pastikan iklan anda ditunjukkan kepada orang yang tepat
  • Bina audience pengiklanan
  • Buka kunci peralatan pengiklanan tambahan Facebook

Walaupun kami tidak memberi Facebook Ads percuma tapi kami akan installkan juga Facebook Pixel untuk iklan anda pada masa depan.

Google Search Console

Search Console tools and reports membantu anda mengukur trafik dan prestasi carian website anda, perbaiki isu-isu berkaitan penampilan anda di Search Engine Result Page Google, dan menjadikan website anda terserlah dalam hasil carian Google. Bagus untuk jangka masa panjang sebagaiĀ marketing toolsĀ yang percuma.

Google Analytics

Dengan Google Analytics, anda boleh terokai pandangan yang boleh memacu anda untuk dapat hasil yang sebenar. Audience anda sangat-sangat targeted kerana anda ada kuasa untuk mensegmentkan pelanggan-pelanggan anda. Tools ni adalah sangat powerful dan percuma.

Staff/Owner Training

Kami akan berikan training mengendalikan website selama 2 jam untuk memudahkan anda dan staff untuk mengubah dan tambah baik content sedia ada supaya dapat digunakan pada masa akan datang. Training ini akan dilakukan setelah website anda sudah melepasi final amendment daripada kami.

Mari lonjakkan bisnes anda ke tahap yang lebih tinggi

Masih ada sebarang pertanyaan? atau ingin hire kami? Tekan button di sebelah untuk hubungi perunding perkhidmatan kami šŸ˜‰

Masih ada sebarang pertanyaan? atau ingin hire kami? Tekan button di bawah untuk hubungi perunding perkhidmatan kamiĀ šŸ˜‰