Tembak 1 Peluru, 2 Yang Kena! Effisien!

Internet Marketing

Betul anda tahu jual produk atau servis anda, tapi tahukan anda nak selamatkan bajet marketing anda dari terus membazir dengan iklan yang tak berapa jitu? Macam nak pancing jerung tapi ikan sardin yang dapat. Dapat ikan.. tapi salah umpan, salah laut. Mari kami tunjukkan fasiliti-fasiliti yang anda pernah dengar, pernah guna, tapi tak guna mendalam sangat pun. Harga kami serendah RM50 sebulan. Murahkan? Memanglah, yang tak ada result tak ada apa, bayar ribu-ribu untuk mula tu dah kenapa? Start small dulu, dah ada result baru kita letup kaw-kaw. Hehe 😉

Berikut adalah pakej-pakej internet marketing yang kami tawarkan;

Google Ads

Google Ads (dulunya Google AdWords and Google AdWords Express)  ni penting untuk ‘tarik’ customer yang betul-betul nak beli produk / servis anda kerana mereka yang mencari bisnes anda. Contohnya mereka mencari syarikat towing di kawasan damansar yang sesuai dengan bajet mereka, mereka search di Google dan jumpa website anda, mereka terus call anda untuk dapatkan perkhidmatan towing.

Dengan fasiliti ini juga anda boleh mengiklankan bisnes anda di YouTube, blog-blog atau serata web yang terlibat dalam rangkaian Google Search/Display Network.

Facebook Ads

Facebook Ads & Instagram Ads ialah satu alat pengiklanan yang membolehkan anda mencapai dan mendedahkan bisnes anda kepada ribuan malah jutaan orang di Malaysia atau serata dunia dengan lebih jitu, tepat dan murah.

Berbanding cara lama untuk mewar-warkan bisnes anda kepada khalayak ramai (seperti surat khabar dan flyers), cara ini lebih targeted kerana anda boleh pilih siapa yang anda nak tujukan iklan anda. Pada zaman surat khabar dan flyers mereka yang dapat flyers anda tidak tentu siapa. Nak sasarkan kepada wanita muda sahaja, tiba-tiba lelaki tua yang dapat.

Kemudian anda ada data yang menyatakan sudah berapa ramai yang berinteraksi dengan iklan anda. Malah anda boleh tahu, iklan ni menjual banyak produk tak? Berkesan ke tak?

Sampai ke tahap itu.

f_ads
f_ads

Google Analytics

Dengan Google Analytics, anda boleh terokai pandangan yang boleh memacu anda untuk dapat hasil yang sebenar. Audience anda sangat-sangat targeted kerana anda ada kuasa untuk mensegmenkan pelanggan-pelanggan anda.

Anda boleh iklankan kepada pelawat-pelawat website yang betul-betul ingin beli produk anda, tapi masih belum ada duit nak ambil tindakan untuk membeli dan anda juga boleh abaikan pelawat-pelawat yang tidak mempunyai minat dengan produk anda, jesteru dengan keupayaan segementation ini, iklan anda akan menjadi lebih murah betul-betul menajana wang.

Fasiliti ni adalah sangat powerful dan paling best; percuma.

Pening kepala nak pilih mana satu? Semua macam penting?

Jangan risau, and boleh contact kami untuk bertanyakan apa saja berkaitan Internet marketing atau ingin hire kami terus? Tekan button di sebelah untuk hubungi perunding perkhidmatan kami 😉
Jangan risau, and boleh contact kami untuk bertanyakan apa saja berkaitan Internet marketing atau ingin hire kami terus? Tekan button di sebelah untuk hubungi perunding perkhidmatan kami 😉