Feedback Pelanggan Kami

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami di Mu Naught Enterprise. Kami akan melaksanakan kehendak pelanggan dengan sepenuh hati kami untuk mendapatkan servis dan website idaman anda. Di sini kami tunjukkan feedback pelanggan kami yang menggunakan servis daripada Mu Naught untuk website mereka

Wan Muhammad Firdaus

Firdaus atau dikenali sebagai “DOM” adalah seorang pelabur saham yang berjaya dan bertauliah. Beliau menggunakan servis Mu Naught untuk memiliki website dengan bertujuan mengiklan kelas pelaburan saham kepada seluruh Malaysia.

Wan Muhammad Firdaus, pengajar kelas saham.

Amirah Zamri

Amirah ataupun lebih dikenali sebagai “Meya” adalah seorang ejen insuran yang berpengalaman lebih 3 tahun daripada Prudential BSN Takaful. Di sini Meya menerangkan tentang advantage sebagai ejen apabila memiliki website daripada Mu Naught!
Amirah Zamri, Ejen Insurans

Syed Abu Bakar

Syed Abu Bakar atau dikeneali sebagai “Burn” adalah seorang top agency insuran dua tahun berturut-turut. Di sini beliau share apa rahsianya untuk kekal menajadi top agency setiap tahun di Prudential Takaful BSN!

Syed Abut Bakar, Ejen Insurans

Amin Abas

Amin Abas menceburi dalam bidang insuran sudah lebih 4 tahun. Di sini beliau menceritakan bagaimana Amin masih boleh konsisten dalam bidang insuran walaupun ramai mengatakan bidang ini sudah tidak releven lagi untuk diceburi!

Amin Abas, Ejen Insurans

Mari lonjakkan bisnes anda ke tahap yang lebih tinggi

Masih ada sebarang pertanyaan? atau ingin hire kami? Tekan button di sebelah untuk hubungi perunding perkhidmatan kami 😉

Masih ada sebarang pertanyaan? atau ingin hire kami? Tekan button di bawah untuk hubungi perunding perkhidmatan kami 😉

Scroll to Top